Top billede

Microsoft C5 2012

 

 

Har I en Microsoft C5 Classic løsning – og har I brug for en god sparringspartner – så har vi C5 ERP konsulenter som gerne vil hjælpe jer. Vi har arbejdet med programmet siden det blev introduceret i 1995. Vi kan hjælpe med den daglige drift, tilpasse rapporter, udviklingsopgaver, integration til andre systemer, rådgive og vejlede i optimal brug af C5.

 

Hvad sker der


Fra den 5 januar 2017 var det ikke muligt at lave nysalg af programmet – men det er stadig muligt at tilkøbe moduler og database til eksisterende licenser. Til og med den 8 januar 2019 laves der løbende opdateringer til programmet. Efter denne dato virker programmet stadig, og der er stadig mulighed for at have opdateringsabonnement på programmet.

 

C5 tilkøb


Der er stadig mulighed for at lave tilkøb til Jeres C5 – der kan tilkøbes moduler og database. For at lave tilkøb af moduler kræves det, at der er tegnet opdateringsabonnement på licensen. Uden abonnement kan der kun tilkøbes database.

 

Fremtiden


Er I tilfredse med Jeres C5, så ser vi ingen grund til at skifte til et andet system. Skulle behovet opstå, så kan vi bistå med at løfte jeres licens – enten til NAV eller til Erik Damgaards nye ERP system UNICONTA. Ring og lad os få en snak om mulighederne med C5 Classic.

 

Din fremtidige C5 partner


Har I lyst til at få Trige & Tang tilknyttet som partner på Jeres C5 – så kan der laves forhandlerskifte på Jeres licens. Dokument til forhandlerskifte hentes her

 

  

 

Forhandler skifte

 

icon

Bliv ringet op